DHRs lägenheter på Mar y Sol

Vi pausar bokningen av lägenheterna på Teneriffa!

På grund av den pågående pandemin och den osäkerhet som råder gällande resande, så tar vi inte emot nya bokningar av lägenheterna på Mar y Sol. Har du en bekräftad bokning sedan tidigare så gäller den.
Vi återkommer med mer information här på webben och i medlemstidningen Funktionshinderpolitik.


 

DHR äger två lägenheter för uthyrning till medlemmar på tillgängliga kurhotellet Mar y Sol i Los Christianos på Teneriffas södra spets.

Mar y Sol har pool med lift och är beläget endast 350 meter från strandpromenaden.
Den omkringliggande terrängen är kuperad vilket gör det lämpligt att använda medhavd elrullstol eller dylikt. Teknisk utrustning finns även att hyra av hotellet/LeRo.

Lägenheterna

Nr 2335; 2-rumslägenhet på våning 3 av 3 med fyra bäddar fördelade på två reglerbara sängar i sovrummet samt bäddsoffa (totalt bäddmått 140 cm) med två bäddar i vardags-/allrummet. Lägenheten har öppen planlösning mot köksdelen.

Nr 2325; 1-rumslägenhet på våning 3 av 4 med två bäddar i bäddsoffa (totalt bäddmått 140 cm) i vardags-/allrummet. Lägenheten har öppen planlösning mot köksdelen. Denna lägenhet kan upplevas vara trängre för användare av rullstol.

Båda lägenheterna har balkong samt är utrustade med normal köksutrustning. I den större lägenheten, nr 2335, finns utöver kylskåp och kokplattor även mikrovågsugn.  Säkerhetsbox finns i båda lägenheterna vilken rekommenderas att man använder vid all förvaring av värdesaker.

Personlift samt duschstol finns att låna i DHRs regi på plats genom kontakt med DHRs tillsynsman Leif Jansson, tel +34 67 04 83 389.
Kontakta gärna Leif innan avresa för att möjliggöra att det som önskas finns på plats vid ankomst.

Bokning

Bokning görs via Susanne Wettby tel 08-685 80 33. OBS! att bokning endast kan göras via personlig kontakt, meddelanden på telefonsvarare eller e-post beaktas inte som bokning.
Du måste uppge ditt medlemsnummer vid bokning.
Vi erbjuder bokning av en eller två veckors vistelse, det är möjligt att boka båda lägenheterna för samma tidsperiod vilket ger en rabatt på 500 kronor/ vecka. Bytesdagar är söndagar.

Flygstol och Transfer
Flygstol till Teneriffa ingår ej utan bokas separat av resenären. Gäst som inte kan använda vanlig transferbuss beställer transfer i förväg genom att ringa LeRo +34 922 750 289, alternativt bokar via nätet www.lero.net .

Via LeRo går det även utmärkt att hyra hjälpmedel om så önskas utöver det som finns i DHRs regi. Kontakta i sådant fall LeRo och boka detta innan avresa.

Priser och villkor
Priserna anges per vecka och inkluderar boende, städning varje dag samt byte av lakan och handdukar var tredje dag. Vid bokning av båda lägenheterna samma tidsperiod reduceras totala priset för bokningen med 500 kronor/ vecka.

Lägenhet 2335

1 pers

2 pers

3 pers

4 pers

Priser

3 500:-

4 300:-

5 000:-

5 500:-

Lägenhet 2325

1 pers

2 pers

Priser

3 000:-

3 800:-

Priser gällande för bokning perioden 1 maj 2011 och framåt.

Avbokningsregler

Av bokningens totala kostnad räknas 500 kronor som bokningsavgift vilken inte återbetalas vid eventuell avbokning;
Minst 30 dagar innan avresa återbetalas hela beloppet för boendet, exklusive bokningsavgift.
Vid avbokning senare än 30 dagar före avresa sker ingen återbetalning.
Om avbokning sker på grund av sjukdom senare än 30 dagar före avresa sker ingen återbetalning från DHR. Det är därför viktigt att i samband med bokning kontrollera med sitt försäkringsbolag att man har hemförsäkring med reseförsäkringsskydd med avbeställningsskydd.

Övrigt att tänka på

Om några frågor eller problem uppkommer under vistelsen eller om något skulle gå sönder/saknas av inventarierna i lägenheterna uppskattas om gästen så snart som möjligt meddelar DHR detta. I första hand under vistelsen via tillsynsman Leif Jansson, tel  +34 67 04 83 389. För frågor/synpunkter angående lägenheterna och vistelse där går också alltid bra att kontakta DHRs förbundskansli.
DHRs önskan är att alla som hyr förbundets lägenheter ska få en så fin upplevelse som möjligt och vi vill självfallet åtgärda, om något av ovanstående skulle vara aktuellt, så snart som möjligt – för alla gästers bästa.

Kontaktuppgifter
Susanne Wettby, DHRs förbundskansli, tel: 08 685 80 33/070 969 89 97

e-post: susanne.wettby@olddhr.dev.daknight.se (OBS! för nya bokningar gäller endast kontakt via telefon, ej e-post.)

Leif Jansson, tillsynsman Teneriffa, tel: +34 67 04 83 389

LeRo, hyra hjälpmedel Teneriffa, tel: +34 922 750 289, hemsida www.lero.net

Mar y Sol, kurhotell Teneriffa, hemsida www.marysol.org

 

Print Friendly, PDF & Email

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev